0

7 години гаранция

Вашият нов фенер е внимателно проверен преди да напусне фабриката. Гаранцията на всички продукти на LED LENSER е 7 години от датата на покупка. Ако забележите някакъв дефект в материала или действието на Вашия фенер, моля върнете закупения продукт на оторизирания вносител в България.

Използвайте сигурен начин, когато връщате продукта за поправка или замяна. Оторизираният вносител не носят отговорност за пратки, които не са достигнали до нас. Разходите за изпращането на продукта до оторизирания вносител, както и връщането са сметка на клиента. Гаранцията е валидна срещу представяне на попълнена гаранционна карта, коята се издава в момента на покупката в търговската мрежа на територията на Република България.

След извършване на преглед ние може да заменим Вашият фенер с нов вместо да поправяме стария. В случай, че старият фенер е спрян от производство, ние ще го заменим със сходен модел или продукт от по-висок клас.

Гаранцията не покрива злоупотреба, неразумно използване, преправяне или опити за самостоятелно отстраняване на дефект или повреда. Тази гаранция  изключва  повреди по канията, аксесоарите,батериите, случайни удари, както и износване или надраскване на повърхността. LЕD LENSER и оторизираният вносител не са отговорни за инцидентни или случайни повреди.