0

7 години гаранция

Обхват на гаранцията и изключения

Предоставяме гаранция от производителя за всички продукти в срок от две години, освен ако:

  •  Гаранцията може да се увеличи до 7 години, ако се регистрирате онлайн за съответния продукт в рамките на 12 седмици от датата на закупуване.
  • Гаранцията важи 2 години, ако не бъде направена навременна онлайн регистрация. => https://ledlenser.com/de-de/infos-service/produktregistrierung/ 
  • Гаранция  изключва  повреди по канията, аксесоарите, батериите, проблеми при щамповане, гравиране или наранена повърхност, случайни удари, както и износване или надраскване на повърхността. LЕD LENSER и оторизираният вносител не са отговорни за инцидентни или случайни повреди.
  • Повреди, причинени от изтичащи батерии, не представляват гаранционна претенция.

Гаранцията се приема само ако продуктът не показва никакви признаци на износване, причинени от употреба, която се отклонява от нормалната спрямо упътванията на производителя. Също така продуктът не трябва да има характеристики, които да показват ремонт или друга намеса от страна на клиента или неоторизирани сервизи. Гаранцията не покрива злоупотреба, неразумно използване, преправяне или опити за самостоятелно отстраняване на дефект или повреда.

Единствените гаранционни услуги, които можем да предоставим в случай на гаранционна рекламация, са подмяна и ремонт на продукта. Всички допълнителни искове не се покриват от гаранцията и следователно са изключени. Гаранционният срок не се удължава или подновява чрез гаранционни услуги.

Нашите гаранционни услуги са безплатни по отношение на подмяна или ремонт. В случай, че старият фенер е спрян от производство, ние ще го заменим със сходен модел или продукт от по-висок клас.

Използвайте сигурен начин, когато връщате продукта за поправка или замяна. Оторизираният вносител не носят отговорност за пратки, които не са достигнали до нас. Разходите за изпращането на продукта до оторизирания вносител ги поема клиентът. 

Гаранцията е валидна срещу представяне на попълнена гаранционна карта, коята се издава в момента на покупката в търговската мрежа на територията на Република България.