0

Доставка и плащане

ДОСТАВКА

 1. Безплатната доставка важи само за покупки на дребно за всяко населено място на територията на република България, ако поръчаните стоки са на обща стойност над 70 лева. Доставката се извършва в работни дни с избрана от "Димс-92" ЕООД куриерска фирма. Клиентът на дребно заплаща единствено цената на стоката обявена в сайта!
 2. В случай, че поръчаните стоки са на обща стойност под 70 лева, клиентът заплаща стойността на поръчката плюс 8.5 лева за доставка.
 3. Поръчаните стоки  се доставят с наложен платеж  до посочен от клиента адрес чрез куриерска фирма Спиди. Клиентът заплаща стоката в брой на куриера в момента на получаването.
 4. Докато попълвате полетата за доставка, ще видите празно поле “Бележки”. В него може да упоменете удобния ден за доставка или друго Ваше изискване и при възможност  ние ще се съобразим с него.
 5. Срокът за доставка е в рамките на 2  до 4  работни дни след поръчката с изключение на официалните празници. Поръчки за следващ работен ден се приемат до 14:00 ч на текущия.
 6. Поръчки с фиксирана дата или час се заплащат допълнително от получателя! Възможни са забавяния, за които ще бъдете уведомени от наш служител.


 
 
ПЛАЩАНЕ
 
Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по няколко начина, като независимо от избрания начин на плащане сумата за заплащане е една и съща и не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащането.
 

 1. С „наложен платеж” - плащане в брой на куриера при доставката.
 2. По банков път – с банков превод към нашата банкова сметка.
  В случай, че изберете да платите с карта или по банков път, ние ще изпратим поръчката след получаване на сумата по сметката ни: 
  Банка: Уникредит Булбанк АД
  IBAN: BG11UNCR70001519774435
  *При някои карти това може да са два работни дни.
 3. С кредитна или дебитна карта.